Natuurlijke voeding en supplementen voor paard en pony

We zijn vanaf 1 mei 2021 weer terug verkooppunt van SanaVesta natuurlijke paardenvoeding en supplementen. De aanvullende paardenvoeders van Zeevitaal in de vorm van hoogwaardig Keltisch zeewier, voedingsrijke zeewierbiks met een natuurlijke mix van zuiver zeewier en de natuurlijke combimix met lijnzaad, luzerne, bruine, rode en groene zeewieren zijn een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding van uw paard of pony.

Sanofor Veendrenkstof voor paarden ondersteunt de darmflora en het immuunsysteem. Je kunt per stuk bestellen en in grootverbruik, waarbij je interessante korting kunt genieten. Afhankelijk van de afstand en de hoeveelheid bezorgen we per post of met onze eigen bezorgdienst in regio Drenthe, Overijssel en Friesland.

Het is altijd mogelijk om in onze natuurgeneeskundige praktijk in Vledder een bestelling te plaatsen voor Sanofor, Zeevitaal en de gezondheidsproducten van Phytonics, PUUR en Krachtig Kruid. We hebben niet alle producten in de webshop staan.

Goed geregeld voor een blij en gezond dier!

Sorteer op
Sorteer op
© 2013 - 2023 Botanisch in Balans holistische praktijk en natuurproducten voor mens en dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel