Sorteer op

Spagyriek voor dieren speciaal op maat gemaakt

Spagyriek is een natuurgeneeskundige therapie ter ondersteuning van het welzijn van lichaam en geest bij mensen en dieren. De spagyriek-essences bevatten alle voordelen van de fytotherapie, homeopathie, aromatherapie en mineralentherapie tezamen. Deze alchemistische plantgeneeswijze is gebaseerd op de helende kracht van de natuur en op de transformerende kracht van alchemie. 

Spagyriek kan ingezet worden bij klachten van emotionele en fysieke aard. Een natuurlijke oplossing voor dieren met een emotioneel rugzakje. Ook is een preventieve inzet mogelijk, zoals bij het begeleiden van pups, kittens, veulens, pubers, ouderdieren, seniors, loopsheid, krolsheid, schijndracht, dracht, sporthonden, sportpaarden, nestbegeleiding, shows, operaties, medicatie en vaccinaties. Spagyriek kan ook ingezet worden bij kippen en andere dieren. 

Je kunt bij ons een afspraak maken voor een online Spagyriek-sessie via Teams of Skype. Tijdens een praktijkconsult TCM Acupressuur en TuiNa in Vledder of Voedingsbegeleiding kan de Spagyriek als aanvullende natuurgeneeskunde ingezet worden, waarbij naast consultkosten ook de kosten voor het middel van toepassing zijn. Spagyriek-therapie is geen vervanging van dierenarts- of specialistenzorg.

© 2013 - 2024 Botanisch in Balans holistische praktijk en natuurproducten voor mens en dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel