Spagyriek voor mens en dier

Spagyriek brengt de gunstige eigenschappen van fytotherapie, homeopathie, bloesemremedies en celzoutentherapie samen in prachtige essences voor mensen en dieren. Op geheel natuurlijke wijze zet de Spagyriek het herstel in van de balans tussen lichaam, geest en ziel voor een algeheel welzijn. Deze alchemistische plantgeneeswijze is gebaseerd op de helende kracht van de natuur en op de transformerende kracht van alchemie.

Een behandeling met Spagyriek kan symptoomgericht zijn bij acute en chronische klachten en gelijktijdig diep inwerken op de constitutie. Het vertrekpunt is het holistisch systeem, waarbij we zoeken naar de oorzaak van het probleem en niet sec handelen op de symptomen. Spagyriek leent zich ook uitstekend voor preventieve doeleinden. Deze natuurlijke ondersteuning met een transformerend karakter tijdens energetische processen en bij bewustzijnsprocessen kent geen nadelige toxische stoffen.

We werken met Phylak Spagyriek dat is ontwikkeld volgens de traditionele procedure van Dr. Zimpel (1801-1879). De arts en alchemist Paracelsus (1493-1541) legde eeuwen eerder al een belangrijke Spagyriek basis. Dr. Naidu Gopalsamy van Phylak Sachsen stak de Spagyriek in een nieuw modern jasje en verfijnde deze natuurgeneeskunde. De oude kennis is verenigd met de kennis en de technologie van nu.

Bij Botanisch in Balans holistische praktijk voor mens en dier is Spagyriek alleen op voorschrift verkrijgbaar. Spagyriek therapie is een zelfstandige natuurgeneeswijze en kan prima geïntegreerd worden in andere complementaire therapievormen en reguliere geneeskunde.

We maken graag met jou een afspraak voor een Spagyriek-sessie voor jezelf, jouw kind, hond, kat, paard of ander dier.

© 2013 - 2023 Botanisch in Balans holistische praktijk en natuurproducten voor mens en dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel