Spagyriek voor mens en dier

Spagyriek brengt de gunstige eigenschappen van fytotherapie, homeopathie, bloesemremedies en celzoutentherapie samen in prachtige essences voor mensen en dieren. Op geheel natuurlijke wijze zet de Spagyriek het herstel in van de balans tussen lichaam, geest en ziel voor een algeheel welzijn. Deze alchemistische plantgeneeswijze is gebaseerd op de helende kracht van de natuur en op de transformerende kracht van alchemie.

Het vertrekpunt is het holistisch systeem, waarbij we zoeken naar de oorzaak van het probleem en niet sec handelen op de symptomen. Spagyriek leent zich ook uitstekend voor preventieve doeleinden. Deze natuurlijke ondersteuning met een transformerend karakter tijdens energetische processen en bij bewustzijnsprocessen kent geen nadelige toxische stoffen.

We werken met Phylak Spagyriek dat is ontwikkeld volgens de traditionele procedure van Dr. Zimpel (1801-1879). De arts en alchemist Paracelsus (1493-1541) legde eeuwen eerder al een belangrijke Spagyriek basis. Dr. Naidu Gopalsamy van Phylak Sachsen stak de Spagyriek in een nieuw modern jasje en verfijnde deze natuurgeneeskunde. De oude kennis is verenigd met de kennis en de technologie van nu.

 Spagyriek is een zelfstandige natuurgeneeswijze en kan ook prima geïntegreerd worden in andere complementaire therapievormen en reguliere geneeskunde.

Sorteer op
© 2013 - 2024 Botanisch in Balans holistische praktijk en natuurproducten voor mens en dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel