Bachbloesemtherapie voor mens en dier

Bachbloesems voor mens en dier VledderBachbloesemtherapie is een natuurlijke geneeswijze op basis van bloesems die op energetisch niveau werken en een gunstige invloed hebben op het emotioneel evenwicht. De bloesemremedies worden volgens de traditionele leer van dr. Edward Bach afgestemd op de constitutie, het karakter en het klachtenbeeld van de emotionele instabiliteit in relatie tot lichamelijke gesteldheid.  Bachbloesems kunnen net dat extra steuntje in de rug geven, wanneer er sprake is van:
oververmoeidheid, spanning en onrust, overbezorgdheid, angst, onzekerheid, depressieve gevoelens, gebrek aan zelfvertrouwen, eenzaamheid, slapeloosheid, nachtmerries, bedplassen, hyperactiviteit, jaloezie, prikkelbaarheid, agressie, examenvrees, trailerangst, wedstrijd/show stress, uitvallen, verlatingsangst, angst voor vuurwerk, tal van andere onevenwichtigheden. 

Bachbloesemtherapie is géén vervanging van medicijnen of reguliere therapie. De bloesems kennen geen bijwerkingen en zijn veilig te combineren met andere behandelvormen en reguliere medicatie.

Bachbloesems voor kinderen en volwassenen in Vledder                             Bachbloesems voor honden bij Botanisch in Balans Vledder                             Bachbloesems voor katten bij Botanisch in Balans Vledder  

© 2013 - 2023 Botanisch in Balans holistische praktijk en natuurproducten voor mens en dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel