Verzending van webshop pakketten binnen Nederland aan consumenten

Botanisch in Balans maakt voor het verzenden van haar webshopproducten gebruik van de service van DHL en PostNL. 

Tijdens uw bestelproces kunt u uw verzendoptie binnen Nederland aangeven:

  • NL 'afleveren huisadres' via DHL
  • NL 'afleveren huisadres' met PostNL

Verzendkosten DHL

Voor een pakket tot 10 kilo rekent Botanisch in Balans € 5,95 verzendkosten inclusief 21% BTW aan haar Nederlandse webshopklanten door. Vanaf een bestelgewicht van 10-20 kilo zijn de verzendkosten € 8,75 inclusief 21% BTW. Hogere gewichten worden niet verzonden door DHL. Wordt dit bestelgewicht overschreden en blijft het onder 23 kilo, dan nemen we contact met u op om alsnog via PostNL te verzenden, op basis van de dan geldende verzendkosten van deze verzendpartij.

Verzendkosten PostNL

De verzendkosten voor PostNL binnen Nederland zijn € 5,95 incl. BTW t/m 23 kilo. 

Vanaf een bestelbedrag van € 45,00 tot een gewicht van 23 kilo rekenen wij geen verzendkosten.

Gewichten zwaarder dan 23 kilo worden niet verzonden.

Onze vervoerders streven er naar een pakket binnen 48 uur af te leveren bij de klant. Door de eventuele drukte rondom feestdagen kan hierin vertraging ontstaan, waarop we geen invloed hebben.

Pakket volgen

We maken gebruik van de Track & Trace service van beide vervoerders. Nadat we uw pakket hebben verzonden naar het door u opgegeven adres, ontvangt u van ons per mail uw Track & Trace nummer. Hiermee kunt u de verzendstatus van uw pakketzending checken.

Komt de bezorgindicatietijd van DHL niet uit of was u niet thuis op het moment van bezorgen?
Dan kunt u 
hier de stappen volgen van deze vervoerder.

Lees op de website van PostNL wat u kunt doen wanneer de voorgestelde bezorg indicatietijd niet uitkomt.

We vergoeden geen kosten van door u achteraf bepaalde bezorg- of afhaalmomenten waarvoor onze verzendpartijen u eventueel meerkosten berekenen.

Verzending naar België

We leveren aan consumenten in België, maar zijn dan genoodzaakt om een hoger bedrag aan verzendkosten ad € 8,95 inclusief 21% BTW in rekening te brengen. 

Per bestelling verzenden we een pakket tot max 23 kg via PostNL.

Vanaf een bestelbedrag van € 69,00 tot een gewicht van max 23 kg rekenen we geen verzendkosten.

Via het Track & Trace systeem is uw pakket te volgen.
Het afleveren van uw pakket geschiedt over het algemeen binnen 2-4 werkdagen. Eventueel kan door de Corona-regels vertraging zijn in de bezorging.

Verzendmateriaal

Voor het verzenden maken wij gebruik van gerecycled en milieuvriendelijk materiaal. De verzenddozen en het beschermingsmateriaal zijn van zeer solide kwaliteit, zodat de door u bestelde producten onbeschadigd aan u worden geleverd.

Diepvriesproducten, droogvoeding en natvoer

Diepvriesproducten, droogvoeding en natvoer voor honden, katten en fretten verzenden we niet via de post als postpakket. U kunt de voeding afhalen op onze locatie in Vledder. 

© 2013 - 2024 Botanisch in Balans holistische praktijk en natuurproducten voor mens en dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel