Verzendinformatie

Verzending van pakketten binnen Nederland aan consumenten

Botanisch in Balans maakt voor het verzenden van pakketten per 1 januari 2021 alleen nog gebruik van de service van DHL en niet meer van PostNL. Dit heeft te maken met de lockdown en Corona-maatregelen, waardoor alleen een goed DHL servicepunt voor bedrijven in onze omgeving open blijft. 

Tijdens uw bestelproces kunt u uw verzendoptie binnen Nederland aangeven:

  • NL 'afleveren huisadres' via DHL

Verzendkosten DHL

Voor een pakket tot 10 kilo rekent Botanisch in Balans € 3,95 verzendkosten inclusief 21% BTW aan haar Nederlandse klanten door. Vanaf een bestelgewicht van 10-20 kilo zijn de verzendkosten € 7,50 inclusief 21% BTW. Hogere gewichten worden niet verzonden door DHL. Wordt dit bestelgewicht overschreden en blijft het onder 30 kilo, dan nemen we contact met u op om alsnog via PostNL te verzenden, op basis van de dan geldende verzendkosten van deze verzendpartij.

Vanaf een bestelbedrag van € 45,00 rekenen wij geen verzendkosten.

Onze vervoerders streven er naar een pakket binnen 48 uur af te leveren bij de klant. Door de Corona-maatregelen kan hierin vertraging ontstaan, waarop we geen invloed hebben.

Pakket volgen

Wij maken gebruik van de Track & Trace service van beide vervoerders. Nadat wij uw pakket hebben verzonden naar het door u opgegeven adres, ontvangt u van ons per mail uw Track & Trace nummer. Hiermee kunt u de verzendstatus van uw pakketzending checken.

Waren u of uw buren niet thuis op het moment dat DHL uw pakket langs kwam brengen?
Dan kunt u hier de stappen volgen van deze vervoerder.

Botanisch in Balans vergoedt geen kosten van door u achteraf bepaalde bezorg- of afhaalmomenten waarvoor DHL eventueel meerkosten berekenen.

Verzending naar België

Wij leveren aan consumenten in België, maar zijn dan genoodzaakt om een hoger bedrag aan verzendkosten ad € 7,95 inclusief 21% BTW in rekening te brengen. 

Per bestelling verzenden wij een pakket tot max 23 kg via PostNL.

Vanaf een bestelbedrag van € 69,00 tot een gewicht van max 23 kg rekenen wij geen verzendkosten.

Via het Track & Trace systeem is uw pakket te volgen.
Het afleveren van uw pakket geschiedt over het algemeen binnen 2-4 werkdagen, indien producten op voorraad zijn. 

Verzendmateriaal

Voor het verzenden maken wij gebruik van gerecycled en milieuvriendelijk materiaal. De verzenddozen en het beschermingsmateriaal zijn van zeer solide kwaliteit, zodat de door u bestelde producten onbeschadigd aan u worden geleverd.

© 2013 - 2021 Botanisch in Balans | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel