Chocolade
Tijdens de paasdagen zijn we al snel geneigd om allerlei lekkernijen op tafel te zetten, zoals chocolade.
Tijdens de paasdagen zijn we al snel geneigd om allerlei lekkernijen op tafel te zetten, zoals chocolade.
Het is alweer lente en wat is het heerlijk als de zon er goed doorheen wil komen. In de omgeving zie je de natuur in knop zitten en bloesem in bloei staan.
Veendrenkstof is een modderige substantie en een 100% natuurlijk product dat zich inmiddels al ruim 30 jaar heeft bewezen. 'Living foods' wordt het ook wel genoemd, omdat dit gefermenteerde bodemleven met natuurlijk kiezelzuur en huminezuren rijk is aan enzymen en gunstige bio-actieve stoffen.
Juliette de Baïracli Levy werd in 1912 in Manchester (UK) geboren. Zij groeide op in een rijk gezin en had de wens om met dieren te werken. Na het succesvol doorlopen van één van de beste meisjesscholen van Engeland, het LowtherCollege, studeerde Juliette daarna diergeneeskunde aan de Universiteit van Manchester. Omdat zij zich echter niet kon verenigen met de conventionele visie en dagelijkse praktijk op de universiteit, stopte Juliette na een aantal jaren met haar opleiding. Zij wilde haar interesse in natuurlijke geneeskunde vergroten en leerde tijdens lange reizen en veldonderzoeken veel van de lokale bevolking, nomaden en zigeuners in Engeland, Spanje, Frankrijk, Turkije, Noord Afrika, Amerika, Israel en Griekenland.