Voeding en orthomoleculair voedingsadvies

Hoe belangrijk is gezondheid in relatie tot de voeding die je neemt? De Voedingstherapie voor mens en dier bij Botanisch in BalansGriekse arts Hippokrates, die leefde van 470 tot 377 voor Christus, legde al vrij snel een verband tussen ziekteherstel en gezonde eet- en drinkgewoonten. ‘Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding’, is een bekende uitspraak van hem. 

Gezondheid en voeding zijn al van oudsher onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een verkeerde voeding en een ongezonde levensstijl kunnen tot chronische ziekte leiden. Natuurvoeding, Chinese voedingsleer en orthomoleculaire geneeskunde zijn een aantal van onze specialisaties. Het is onze missie om de gezondheid van mensen en dieren te verbeteren door middel van een gezonder voedingspatroon.

Binnen onze holistische praktijk combineren we gespecialiseerd voedingsadvies met natuurgeneeskunde en lifestyle adviezen. Kernwaarden voor een optimaal resultaat zijn persoonlijke aandacht, professionele advisering en een intensieve begeleiding. 

Eten is een noodzaak, maar bewust eten is een kunst!

© 2013 - 2024 Botanisch in Balans holistische praktijk en natuurproducten voor mens en dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel