Natuurlijke voeding, verzorgingsproducten en supplementen voor hond, kat en paard

Huisdieren spelen een cruciale rol in ons leven. Ook voor honden, katten en paarden is het voor een optimaal functioneren van belang dat lichaam en geest in balans zijn. Je kunt het welzijn van dieren beter waarborgen door goed te kijken naar de fysieke, mentale, emotionele en sociale facetten. Verstoringen binnen deze samenwerkende systemen bepalen hoe een dier functioneert en kunnen de gezondheid negatief beïnvloeden.

Holistische visie

De natuurlijke producten binnen ons assortiment zijn volgens de holistische visie geproduceerd. Het holisme is afgeleid van het Griekse woord Holon, dat het geheel betekent. Het idee is dat een systeem afhankelijk is van de conditie, samenhang en interactie van diens eigenschappen.

Deskundig advies

Je kunt bij ons terecht voor natuurlijke voeding, verzorgingsproducten en supplementen voor honden, katten en paarden. Bij geestelijke onbalans en ziekte, pijn of ongemak spelen we goed in met gespecialiseerde voeding en gezondheidsproducten. Wil je therapeutische ondersteuning voor je hond of kat, dan ben je van harte welkom in onze holistische praktijk voor mens en dier in Vledder voor TCM Acupressuur, TuiNa massagetherapie, natuurgeneeskunde en voedingsadvies. Is de locatie te ver, dan helpen we je ook graag via een online consult.

© 2013 - 2024 Botanisch in Balans holistische praktijk en natuurproducten voor mens en dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel