Aromatherapie voor mens en dier

Aromatherapie is een zelfstandige natuurgeneeswijze, waarbij etherische olie van planten en bomen in combinatie met basisolie en andere dragers inzet zijn van een therapeutische behandeling. Deze therapievorm maakt onderdeel uit van complementaire zorgverlening en is al geruime tijd in de reguliere zorg geïntegreerd.

Aromatherapie voor mens en dier bij Botanisch in Balans holistische praktijkDe helende eigenschappen en levenskracht uit de olie ondersteunen zowel bij lichamelijke als mentale klachten, stimuleren het zelfhelend vermogen en dragen bij aan herstel van het natuurlijk evenwicht. Naast gerichte therapie worden aromatische bestanddelen ook in tal van natuurlijke verzorgingsproducten en wondverzorgingsproducten verwerkt.

Biologische essentiële olie, dragersolie en hydrolaten

We werken alleen met aromatherapieproducten van therapeutische kwaliteit, biologisch gecertificeerd, traceerbaar, 100% natuurlijk, zuiver, onverdund, onaangelengd, ongedeterpineerd en niet gerectificeerd. De grondstoffen staan onder strenge controle van keuringsinstanties en laboratoria. 

Die kwaliteit is belangrijk, want de inzet van aromatherapie beoogt een verzorgend of therapeutisch doel. Ondersteunend op de TCM Acupressuur en TuiNa massagetherapie hebben kinderen, volwassenen en honden er veel baat bij.

© 2013 - 2024 Botanisch in Balans holistische praktijk en natuurproducten voor mens en dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel