TuiNa massage

TuiNa (spreek uit als twie-nah) massage is één van de therapievormenTCM Acupressuur en Tuina Massagetherapie voor mens en dier Vledder binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde (afgekort TCG of in het Engels TCM). In Chinese ziekenhuizen is TuiNa een volwaardige behandelmethode waarmee enorme effecten bereikt worden! 

Deze Chinese massagevorm kent meer dan 50 massagetechnieken, manipulatietechnieken en acupressuurtechnieken. Met een goed doordacht TuiNa behandelplan wordt het meridiaan systeem gestimuleerd en gereguleerd en balans gebracht in de energie en bloed doorstroming, zodat blokkades en stagnaties in het lichaam worden opgeheven.

Meridianen zijn kanalen waardoor Qi (energie), bloed, voedingsstoffen en informatie stromen. Volgens de Chinese Geneeskunde kunnen langdurige blokkades in dit meridianensysteem het Interne (het Yin) aantasten, waardoor chronische ziektes en geestelijke onbalans een gevolg zijn. TuiNa ondersteunt lichamelijke en geestelijke balans en bevordert de gezondheid.

TuiNa massage voor honden, kinderen en volwassenen

TuiNa vereist uitgebreide theoretische kennis over de Chinese Geneeskunde en praktische kennis en ervaring om een goed beoefenaar te zijn. 

© 2013 - 2024 Botanisch in Balans holistische praktijk en natuurproducten voor mens en dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel