Spagyriek-voorschrijver in Vledder Drenthe


Diepgaande kennis en passie voor Spagyriek

Al jarenlang interesseren we ons voor natuurgeneeskunde en hebben ervaring met verschillende disciplines voor onze dieren en onszelf. Door de tijd heen hebben we ons bekwaamd in kruidengeneeskunde, bachbloesemtherapie, aromatherapie, voedingsleer, TCM, Chinese kruidenleer, mycotherapie, celzouten...en...Spagyriek.

De Spagyriek-opleiding voor mens en dier hebben we gevolgd bij Spagyriek Nederland en jaarlijks volgen we bijscholingen, georganiseerd door de Spagyriek Apotheek Marum met (live of online) seminars van dr. Naidu Gopalsamy. Hij is de oprichter, directeur en inspirator van de firma Phylak Sachsen GmbH. De spagyrische moederessences worden geproduceerd in Duitsland en zijn van een constante topkwaliteit.

Bij Botanisch in Balans holistische praktijk voor mens en dier is Sandra Hoogendoorn-Willemse onder meer gediplomeerd Spagyriek-therapeut en zij helpt mensen (jonge kinderen, tieners, volwassenen, ouderen) en dieren (honden, katten, paarden, kippen enz) bij verschillende problematiek. Denk aan honden met Giardia, verlatingsangst, paarden met wedstrijdspanning, trailerangst, traumatisch verleden, examenvrees enzovoort. Ook praktisch kan de Spagyriek op maat veel betekenen bij vlooien en teken, wormgevoeligheid en seizoensgebonden issues, waarbij het immuunsysteem in onbalans is en huid en vacht betrokken zijn.

Om verschillende puzzelstukjes beantwoord te krijgen, kijkt zij verder dan de klacht alleen. Een Spagyriek-middel dat op maat wordt samengesteld, is veilig, betrouwbaar en kan samen met reguliere en complementaire geneesmiddelen gebruikt worden. 

Sandra is officieel Spagyriek-voorschrijver voor de regio Drenthe en staat vermeld op de mooie vernieuwde website van de Spagyriek Apotheek Marum. Daar kom je niet zomaar op, dus ze is er trots op en heel erg dankbaar voor de opgedane kennis en ervaringen, zodat ze jou of je dier nog beter kan helpen.

Je kunt bij haar terecht in de holistische praktijk in Vledder of een online afspraak maken.

 

Geschreven op 24 maart 2024  door Sandra Hoogendoorn-Willemse
TCM natuurgeneeskundig therapeut en gespecialiseerd voedingstherapeut 
bij Botanisch in Balans holistische praktijk en Natuurproducten voor mens en dier
https://www.botanischinbalans.nl/

© All rights reserved

Deze blog is uitsluitend bedoeld als achtergrondinformatie en geeft de mening en ervaring van de blogger weer. 
Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van dierenarts of therapeut.

© 2013 - 2024 Botanisch in Balans holistische praktijk en natuurproducten voor mens en dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel