Disclaimer

Disclaimer www.botanischinbalans.nl

Botanisch in Balans
Natuurproducten voor mens & dier
holistische praktijk
Kamer van Koophandel: 56864949

hierna te noemen Botanisch in Balans, verleent u hierbij toegang tot www.botanischinbalans.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Botanisch in Balans behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen, zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Botanisch in Balans spant zich in om de inhoud van www.botanischinbalans.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.botanischinbalans.nl aangeboden producten en diensten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze producten en diensten kunnen op elk moment wijzigen zonder, voorafgaande mededeling van Botanisch in Balans.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten en diensten op www.botanischinbalans.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Botanisch in Balans.

Voor op www.botanischinbalans.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Botanisch in Balans nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze producten en diensten liggen bij Botanisch in Balans en bij de partijen waarvan Botanisch in Balans haar toestemming heeft gekregen. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Botanisch in Balans, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke producten en diensten anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

© 2013 - 2021 Botanisch in Balans | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel