Artikel 1 van 12

Mixdoos A Dogmeat KVV Compleet voor honden

Mixdoos Dogmeat KVV kompleet vers vlees voor honden

Dit mixpakket bevat verschillende diersoorten en is compleet door middel van toegevoegde premix.

In totaal 10 kg diepvriesvoeding bestaande uit:

Compleet Kip
Compleet Rund
Complet Eend
Compleet Kalkoen
Compleet Geit
Compleet Lam
Compleet Konijn
Compleet Paard
Compleet Runderpens
Compleet Kip/Zalm

In principe hoef je aan deze vleesvoeding niets toe te voegen, omdat er een premix in zit. Toch adviseren we om regelmatig hoogwaardige aminozuren en Omega 3 vetzuren extra toe te voegen, zoals verse eieren, makreel of sardientjes en af en toe gepureerd bessenfruit en groentes. Wanneer je dit als snack van de vleesmaaltijd af geeft, dan kan het lichaam een grote hoeveelheid van deze voedingsstoffen opnemen en op een goede manier benutten. Geef niet teveel alkaliserende groentes, want de  premix zelf kan alkalische urine geven en we willen juist een lage Ph waarde om problemen te voorkomen.


Richtlijn dagdosering

20-30 gram Dogmeat per kg lichaamsgewicht per dag voor de volwassen hond.

Voor drachtige of zogende dieren 50-80 gram per kg lichaamsgewicht per dag.


Gebruik

Dogmeat diepvriesvoeding is rauwe voeding en dient bewaard te worden in de diepvries op een minimale temperatuur van -18 graden Celsius, gescheiden van andere levensmiddelen. Gemiddeld 24 uur voor gebruik ontdooien in een afgesloten vleesbak in de koelkast. Niet in de magnetron ontdooien. Een half uur tot een uur op kamertemperatuur laten komen. Doe het vlees met het vleesvocht in de voerbak en prak het even los voordat je het aan de hond geeft. Zorg dat je hond altijd beschikking heeft over vers drinkwater. Na gebruik gepaste hygiënemaatregelen in acht nemen. KVV is ontdooid gemiddeld 2 tot 3 dagen houdbaar, indien afgesloten in een vleesdoos in de koelkast. 


 

AssortimentVerkoopprijs incl. BTW
Mixdoos A Dogmeat Compleet voor honden
 
€ 59,95
(prijswijzigingen voorbehouden)

 


Diepvriesvoeding verzenden we niet via de post en kan alleen afgehaald worden op onze locatie in Vledder. 
Zie de bestelvoorwaarden.

 
© 2013 - 2024 Botanisch in Balans holistische praktijk en natuurproducten voor mens en dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel