Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. 

Retourneren

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, kun je het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd aan Botanisch in Balans holistische praktijk retourneren. 

Om gebruik te maken van dit recht kun je voorafgaande aan het retourneren contact met mij opnemen via info@botanischinbalans.nl. 

Graag vraag ik je om bij de retourzending een kopie van jouw pakbon mee te sturen. Je draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Indien je de factuur al hebt voldaan, zal ik vervolgens het volledige factuurbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retourzending terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Aansprakelijkheid koper

Retourzendingen zijn te allen tijde voor het risico van de koper. Botanisch in Balans holistische praktijk is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van jouw retourzending. 

Daarom raad ik je aan om het pakketje inhoudelijk goed te beschermen en bij jouw postagentschap om een traceercode te vragen, zodat je jouw retourzending kunt volgen tot aan de aflevering bij Botanisch in Balans holistische praktijk.

Botanisch in Balans holistische praktijk ontvangt graag voorafgaande aan de retournering een verzendbewijs per e-mail. Je ontvangt te allen tijde van mij een ontvangstbevestiging per email, waarna ik zal zorgdragen voor correcte afwikkeling.