Mens

Natuurlijke producten voor mensen

De mens is het meest gezond en vitaal wanneer lichaam en geest in balans zijn. Hierbij zijn fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele facetten van belang. Ze werken samen met elkaar en bepalen hoe je als persoon functioneert. 

Hoewel onze gezondheid heel belangrijk is voor ons, vergeten we vaak dat dit afhangt van meerdere facetten tezamen. Om in evenwicht te blijven is het dus belangrijk dat je aandacht schenkt aan al deze facetten. Dit wordt ook wel de holistische visie (holisme) genoemd. Onze gezondheidsproducten zijn volgens deze visie geproduceerd en gericht op lichamelijke en geestelijke gesteldheid.

Holistische visie

Binnen de holistische visie wordt de mens gezien als een eenheid van lichaam en geest. Het is afgeleid van het Griekse woord Holon, dat het geheel betekent. Het idee is dat een systeem (het menselijk lichaam) afhankelijk is van de conditie, samenhang en interactie van diens eigenschappen.

Waarom Botanisch in Balans?

Wij snappen maar al te goed wat er nodig is voor jouw optimale gezondheid en gesteldheid. De balans tussen jouw lichaam en geest.

Op zoek naar producten? Wij onderverdelen de volgende productcategorieën. 

© 2013 - 2020 Botanisch in Balans | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel