Begin 2013 begon ik Botanisch in Balans als online webwinkel met natuurproducten en holistische praktijk voor mens en dier.

De grote webshop bestierde ik met veel plezier, maar mijn bloed kruipt waar het niet gaan kan. Adviseren, educeren en binnen mijn geleerde natuurgeneeskunde beoefenen om mens en dier te helpen. Dat is en blijft mijn grote passie en drijfveer. 

In 2017 heb ik de webshop van de hand gedaan om verder te groeien met Botanisch in Balans holistische praktijk en Natuurproducten voor mens en dier in Vianen. Je kunt bij mij terecht voor mijn eigen lijn aromatherapie producten, waaronder de speciale Hiking sprays, natuurlijke vlo en teek middelen, verzorgingsproducten en Bachbloesems op maat voor mens en dier. 

Mijn kracht is om andere mensen te stimuleren in hun eigen kracht te komen. Ik leer je niet alleen in balans te komen met gezonde voeding en lichaamsbeweging, maar ook door goed te zorgen voor je geest. Je body & mind horen bij elkaar en met makkelijk toe te passen technieken werken we samen aan dat doel. 

Tuina massagetherapie is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) en kan veel betekenen bij onder meer rugklachten, nek- en schouderproblemen, RSI klachten, spijsverteringsproblemen, spier-, pees- en gewrichtsklachten, slaapproblemen en stress. Ik ben opgeleid om zowel volwassenen als kinderen en baby's te behandelen en dat is ontzettend leuk en leerzaam.   

Voeding en kruidengeneeskunde zijn mijn jarenlange passie. Het belang van 'whole foods', geen voeding uit pakjes en zakjes. Door mijn honden heb ik van mijn hobby mijn werk mogen maken en adviseer sedert jaren over zelf samengestelde verse voeding met kruidentoepassingen, Koken voor de hond en kat en over geproduceerde vers voedingen. Regelmatig volg ik bijscholingen op dit gebied en mijn speciale interesse heeft de TCM voedingsleer. Je bent bij mij dan ook aan het juiste adres voor voedingstherapie voor mens en dier.

Tuina massage  Voedingstherapie  Refresh your Body wandeltochten 

 Aromatherapie  Bachbloesemtherapie  Natuurproducten

Betrouwbaarheid, kundigheid en passievol werken. Daar besteed ik veel aandacht aan en ik ben er trots op dat de holistische praktijk vanaf 2017 is aangesloten bij beroepsorganisatie CAT en geschillencommissie GAT. De praktijk voldoet volledig aan de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) en de eisen van de AVG (Privacy Wetgeving).

Onderstaand vind je mijn cv:

Opleiding_diploma_S._Hoogendoorn_Willemse.pdf