Bachbloesem therapeut Vianen Botanisch in Balans

Bach bloesemtherapie is een natuurlijke geneeswijze die werkt op energetisch niveau en kan net dat extra steuntje in de rug geven. 

Bachbloesems zijn 100% natuurlijk en kennen geen bijwerkingen. De Bachbloesemremedies zijn afgestemd op de constitutie, het karakter en het klachtenbeeld van de emotionele instabiliteit in relatie tot lichamelijke gesteldheid. 

Een aantal voorbeelden waarbij de remedies iets kunnen betekenen voor kinderen, volwassenen, honden, katten, paarden en andere dieren: 

oververmoeidheid, teveel spanning, overbezorgdheid, angst, onzekerheid, depressieve gevoelens, gebrek aan zelfvertrouwen, eenzaamheid, slapeloosheid, nachtmerries, bedplassen, hyperactiviteit, jaloezie, examenvrees, trailerangst, wedstrijdstress, uitvallen, verlatingsangst, angst voor vuurwerk en tal van andere onevenwichtigheden.

Bach bloesem therapie is géén vervanging van medicijnen of reguliere therapie maar kan wel een goede aanvulling zijn. De bloesems laten zich goed combineren met andere behandelvormen.

Je kunt met mij een afspraak maken voor een Bachbloesem advies op maat.

Historie Dr. Edward Bach    Bachbloesem bereiding    Maak een afspraak