Voedingsadvies voor de hond kat fret KVV BARF Koken

Bij Botanisch in Balans holistische praktijk Vianen kun je terecht voor onafhankelijk voedingsadvies en begeleiding bij de omschakeling naar BARF, KVV en Koken voor de hond, kat of fret. Ik werk graag samen met dierenartspraktijken en holistisch therapeuten in de omgeving.

Tijdens een voedingsconsult van 90 minuten krijg je: 

  • goed basisadvies
  • voedingsmenu op maat
  • persoonlijke coaching in mijn praktijk

Sinds 2003 heb ik bij onze eerste Golden Retriever de grote gezondheidsvoordelen ervaren van verse voeding in de vorm van Kompleet Vers Vlees en eind 2004 ben ik zelf samengestelde voeding gaan geven. Mijn hond was ziek, mede door vaccinatieschade, de toen gegeven brokvoeding en verkeerde reguliere behandelingen. Hij knapte zienderogen op door zijn natuurlijke voeding.

Zijn maatje kwam op 1-jarige leeftijd als herplaatser bij ons en kreeg brokken te eten. Hij had onder meer huidproblemen en na de omschakeling op zelf samengestelde voeding verdwenen die als sneeuw voor de zon. Beide honden zijn stokoud geworden.

Ik was zo verrast door de vele gezondheidsverbeteringen die ik bij mijn honden ervaarde, dat ik de behoefte voelde om over verse voeding voor hond, kat en fret te informeren.  

Door de jaren heen heb ik heel veel baasjes mogen helpen en fokkers wegwijs gemaakt op het gebied van vers voeren en natuurlijke geneeswijzen. Ook heb ik lezingen gegeven en georganiseerd, met interessante sprekers op dit gebied. 

Mijn kennis heb ik verworven en verwerf ik nog steeds door veel vakliteratuur te lezen, mijn contacten met diverse pro rauw holistisch dierenartsen en andere experts, scholing, lezingen, seminars, e-learnings en cursussen te volgen. 

Steeds meer baasjes worden zich bewust van BARF, KVV of Koken voor de hond, kat of fret, maar weten niet hoe te beginnen. Vanuit de vraag naar individueel voedingsadvies en begeleiding, besloot ik in 2013 om 1 op 1 voedingsconsulten te geven. Dit doe ik met veel plezier en passie, want een verantwoorde omschakeling is het halve werk.

Heb jij ook belangstelling voor natuurlijk voeren, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Maak gewoon een afspraak, zodat we samen rustig kunnen bekijken wat bij jouw dier en jouw situatie past.