Voedingsadvies voor de hond kat fret KVV BARF Koken

Bij Botanisch in Balans holistische praktijk Vianen kun je terecht voor onafhankelijk voedingsadvies en begeleiding bij de omschakeling naar KVV, BARF en Koken voor de hond, kat of fret. Ik werk graag samen met dierenartspraktijken en holistisch therapeuten in de omgeving.

Tijdens een voedingsconsult van 60 minuten krijg je: 

  • goed basisadvies
  • voedingsmenu op maat
  • persoonlijke coaching in mijn praktijk

Sinds 2003 heb ik bij onze eerste Golden Retriever de grote gezondheidsvoordelen ervaren van verse voeding in de vorm van Kompleet Vers Vlees en eind 2004 ben ik zelf samengestelde voeding gaan geven. Mijn hond was ziek, mede door vaccinatieschade, de toen gegeven brokvoeding en verkeerde reguliere behandelingen. Hij knapte zienderogen op door zijn natuurlijke voeding.

Ik was zo verrast door deze positieve ontwikkeling en voelde de behoefte om over natuurlijke voeding voor hond, kat en fret te informeren en aandacht te vragen voor de risico’s van vaccineren en andere belastingen die gemist kunnen worden. Inmiddels heb ik door de jaren heen veel baasjes mogen helpen. Met veel plezier en passie houd ik me nu zo’n 13 jaar bezig met voedingsadvies en natuurlijke geneeswijzen. 

Mijn kennis heb ik verworven en verwerf ik nog steeds door veel vakliteratuur te lezen, mijn contacten met diverse pro rauw holistisch dierenartsen en andere experts, scholing, lezingen, seminars, e-learnings en cursussen te volgen. 

Steeds meer baasjes van honden, katten en fretten worden zich bewust van natuurlijke gezondheid voor hun dier(en). Wil je gezondheid in stand houden, dan is het verstandig om voeding te verstrekken, die aansluit bij jouw carnivoor.    

Streef jij ook naar een meer natuurlijke leefwijze voor jouw dier, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Je kunt bij mij een afspraak maken voor een voedingsconsult, zodat we samen rustig kunnen bekijken wat bij jouw dier en jouw situatie past.