Botanisch in Balans holistische praktijk voor mens en dier is verkooppunt Vianen van biologisch hondenvoer en natuurlijk kattenvoer DARF Eko en Dogmeat assortiment.

Wij hanteren bewust zeer kleine voorraden en bestellen twee-wekelijks bij onze leveranciers. Op die manier kunnen wij garanderen dat de producten zo recent mogelijk zijn geproduceerd. Dat komt de kwaliteit en de gezondheid van je dier(en) ten goede.

De producenten van onze merken voldoen aan de strenge wet- en regelgeving van de NVWA en werken volgens de HACCP normen. Er vinden eindcontroles plaats op de producten en er worden strenge eisen gesteld aan hygiëne.

Het vervoer van de diepvriesproducten geschiedt per vrieswagens met een gemiddelde temperatuur tussen -20°C en -30°C. De voeding slaan we direct na levering op in professionele diepvriezers met een gemiddelde temperatuur van -21°C.

BESTELLEN

De minimale afname per bestelling is 10 kilo per leverancier.

Producten van DARF 
Voor donderdag besteld, is maandag bij ons geleverd vanuit de leverancier.

Producten van DOGMEAT:
Voor zondag besteld, is woensdag bij ons geleverd vanuit de leverancier. 

BETALING

Als jouw bestelling bij ons binnen is, dan ontvang je van ons de bevestiging en de factuur. Wij vragen je het bedrag vooraf over te maken of contant te voldoen. Vanaf een bestelbedrag van € 60,00 met producten van 1 leverancier ontvang je 10% korting.

AFHALEN

Diepvriesproducten worden niet via de post verzonden en wij bezorgen niet. Vaste afhaalmomenten zijn op dinsdagavond of vrijdagavond. Wij raden aan om een koeltas/koelbox met koelelementen te gebruiken voor het vervoer.