Sorteer op
Sorteer op

Feng Shui 5 Elementen wierook voor de harmonie van huis en omgeving

Letterlijk vertaald betekent Feng Shui 'Wind en water'. 

Al ruim drieduizend jaar is Feng Shui in China en andere Aziatische delen een praktische filosofie, die tot doel heeft de Qi in de leefomgeving of werkomgeving van mens en dier te stimuleren en te harmoniseren. Die goede energie van een harmonieuze inrichting en vormgeving zou rust, gezondheid, welvaart en geluk kunnen brengen.

Het branden van wierook is ideaal tijdens meditaties, voor het creëren van een ontspannen sfeer, om een vol hoofd leeg te maken voor het slapen of gezellig te laten branden in de tuin om insecten te verdrijven. We adviseren om geen wierook aan te steken in ruimtes waar dieren niet weg kunnen lopen. Laat voor honden en katten altijd een deur en/of raam open.

De wierook in ons assortiment wordt met de hand gemaakt en is vrij van schadelijke stoffen. Door het gebruik van zuivere ingrediënten zonder synthetische stoffen heeft Feng Shui wierook een prettige en natuurlijke geur. 

© 2013 - 2023 Botanisch in Balans holistische praktijk en natuurproducten voor mens en dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel