Natuurlijke hondenvoeding

Graanvrije hondenbrokken met hoog vleesgehalte

Vanuit onze visie vinden we verse voeding het beste voor honden, maar niet elk dier kan het goed verdragen of vindt het lekker. Dan is Nature Dog Food graanvrije hondenbrok een goede optie.

Graanvrij blikvoer

Nature Dog Food heeft graanvrij blikvoer voor de hond met een hoog vleespercentage. Dit natuurlijk natvoer met maar liefst 60% vlees bevat geen granen, soja, maïs, melkproducten, toegevoegd zout of suiker en andere kunstmatige toevoegingen.

Diepvriesproducten

Bij Botanisch in Balans kun je terecht voor goede kwaliteit natuurlijke hondenvoeding. We zijn georienteerd op rauwe voeding in de vorm van KVV (Kompleet Vers Vlees) en BARF producten van onze leverancier Dogmeat. Deze diepvriesproducten staan niet allemaal in de webshop en je kunt bij ons je vleesbestelling via de mail doorgeven.  

Hondensnacks zonder granen

We vinden het zelf drogen van de hondensnacks het beste voor je hond. Dogmeat heeft een aantal BARF-producten van goede kwaliteit die geschikt zijn voor het drogen van snacks op de voedseldroger. Heb je daar geen zin in of wil je gewoon makkelijke hondentrainers, dan zijn de Kronch Zalmsnacks 100% graanvrij een heerlijke traktatie voor je hond.

© 2013 - 2022 Botanisch in Balans holistische praktijk en natuurproducten voor mens en dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel