Natuurlijke producten voor dieren

Online shop met natuurlijke producten voor dieren

Ook voor dieren geldt dat zij op hun best zijn wanneer lichaam en geest in balans zijn. Hun gezondheid ligt echt vaak in onze handen. Het is daarom belangrijk ook bij dieren aan de verschillende facetten te denken. Dit zijn fysieke, mentale, emotionele en sociale facetten. Ze werken samen met elkaar en bepalen hoe een dier functioneert.

Holistische visie

Onze gezondheidsproducten zijn volgens de holistische visie geproduceerd en gericht op lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Het holisme is afgeleid van het Griekse woord Holon, dat het geheel betekent. Het idee is dat een systeem afhankelijk is van de conditie, samenhang en interactie van diens eigenschappen.

Wat bieden wij?

Wij bieden dierenproducten voor dagelijks gebruik tot specialistische producten bij ziekte, pijn of ongemak. Bij producten voor dagelijks gebruik kunt u denken aan natuurlijke voeding en hygiëneproducten. Meer specifiek wordt het bij ongemak, pijn en ziekte. Ons assortiment varieert van biologisch anti-vlooienmiddel tot aan natuurlijke gezondheidsproducten voor het darmstelsel.

In vrijwel elk geval kunnen wij gepast advies geven, want onze specialistische kennis houden wij graag up to date. U kunt bij ons terecht voor natuurlijke producten en oplossingen voor honden, katten en paarden.

© 2013 - 2021 Botanisch in Balans | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel