Sorteer op
Sorteer op

Botanisch in Balans TCM groente en fruit mixen op maatGroentemixen volgens de Chinese voedingsleer bij Botanisch in Balans Vledder

Jouw hond of kat nog beter in balans met onze verse groentemixen vervaardigd volgens de Chinese Voedingsleer. Elke mix bevat seizoensgebonden groente, kruiden of kiemgroente en er is een versie met seizoensfruit. De ingrediënten betrekken we van boer Sil, de bekende biologische boer uit Dwingeloo. Onbespoten producten, geteeld op gezonde grond met respect voor de natuur.

Botanisch in Balans TCM groentemixen op maat is gezonde bijvoeding voor honden en katten. Op aanvraag en op maat gemaakt vanaf vijf bakjes en af te halen in Vledder.

De Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is van oorsprong gebaseerd op verschillende concepten en disciplines die preventief de balans in het lichaam harmoniseren, zodat ziekte minder snel kan ontstaan. Echter, vaak zien we dat het TCM in het Westen zich vooral richt op het behandelen van klachten en pas na herstel voor zover mogelijk ingezet wordt op preventie. Voedingsconcepten op basis van Yin / Yang en de Vijf Elementenleer gaan uit van een passend dieet op de constitutie, pathologie en omgevingsfactoren, waarbij de energetische waarde van voedingsmiddelen centraal staat. Voedingstherapie op maat en afgestemd op het individu.

Whole Food Nutrition heeft binnen de Chinese voedingsleer een grote gezondheidswaarde. Vanuit de TCM-diagnostiek kunnen we gericht voeding op maat diëten formuleren tijdens ziekte van het dier of gewoon als basisvoeding voor gezonde honden en katten. Je kunt dan denken aan menu's om te koken voor hond en kat of zelf samengestelde rauwe voeding/deels koken in plaats van prescription diets. Staat je hond of kat op KVV, brok of andere fabrieksmatige voeding en gaat het niet zo top? Ook dan is het mogelijk om met gerichte voedingsaanpassingen de balans weer terug te vinden tussen lichaam, geest en het universum. Neem voor gerichter voedingsadvies contact op met onze voedingstherapeut.

© 2013 - 2023 Botanisch in Balans holistische praktijk en natuurproducten voor mens en dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel