Sorteer op
Sorteer op

Be-Life Chlorella Spirulina

Be-Life Chorella en Spirulina van voor mens en dier

Chlorella en Spirulina algen staan bekend als 'superfoods' en komen vooral in Zuidoost-Azië voor. Deze kleine micro-algen bevatten zeer goede voedingsstoffen die het energieniveau verhogen en zijn door hun reinigende eigenschappen populair als natuurlijke detox. Van nature zijn beide algen rijk aan chlorofyl en bevatten vitamine A, B, E en K, meerdere mineralen waaronder ijzer, zink en jodium, essentiële vetzuren, actieve plantenstoffen zoals carotenoïden en hoogwaardige aminozuren. 

Chlorella en Spirulina zijn goede eiwitbronnen die een gunstige invloed lijken te hebben op het herstel van de spieren, de energiehuishouding en bij (voedsel)allergie. Meerdere dierstudies laten zien dat ze de strijd tegen vrije radicalen aangaan, waardoor de oxidatieve stress in het lichaam verminderd kan worden. Ook lijken ze een positieve invloed te hebben op de spijsverteringsorganen, de vitaliteit en weerstand.

Wilt u uw voeding of dat van uw huisdier verrijken met extra voedingsstoffen? Chlorella en spirulina zijn ideaal als natuurlijk voedingssupplement en sportsupplement voor mensen, honden en katten. Neem gerust even contact op als u de juiste dosering wilt weten voor uw dier.  

© 2013 - 2021 Botanisch in Balans | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel