Sorteer op
Sorteer op

DARF biologisch KVV

DARF Kvv biologische voeding voor honden en katten

Deze natuurlijke rauwe vleesmixen voor honden en katten zijn volgens de producent compleet, gebaseerd op het BARF principe. DARF is in 2007 op de markt gebracht door de eigenaren van biologische slagerij de Groene Weg in Amersfoort. Zij zagen bij hun eigen honden goede resultaten op dit verse voer en vonden dat veel meer dieren daar recht op hadden. De herkomst van het vlees is van bedrijven met een SKAL certificering. De grondstoffen zijn biologisch, behalve wild, vis en konijn die niet biologisch gecertificeerd kunnen worden. 

De versies DARF voor honden en DARF voor katten bevatten gemalen botten, orgaanvlees en spiervlees van gemiddeld vier verschillende diersoorten per mix. Er wordt geen schildklierhormoon in de producten verwerkt en dit laat DARF regelmatig testen. Tevens wordt getest op de samenstelling en op bacteriën. Uiteraard bevatten de vleesmixen geen toegevoegde granen, conserveermiddelen en ongewenste antibiotica. 

Over de formulering van deze rauwe vleesvoeding is goed nagedacht, dus de kans op tekorten is nihil. Toch geven wij het advies om na een goede omschakeling met regelmaat andere DARF KVV versies af te wisselen en verse voedingsmiddelen van de hoofdvoeding af te geven, zodat op deze wijze de opname van weer andere voedingsstoffen optimaal benut kan worden. Dit advies geven wij ook bij andere KVV merken en bij het voeren van 'complete' brokken, blikvoer of gestoomde voeding. Gevarieerd voeren en het inpassen van verse voedingsmiddelen, maar wel in balans. Wij mensen eten immers ook niet dag in dag uit dezelfde prak! Dat levert op termijn tekorten op, maakt de kans op voedselovergevoeligheid en een gevoelige spijsvertering groter en kan zorgen voor onnodige kieskeurige eters. 

© 2013 - 2021 Botanisch in Balans | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel