Sorteer op
Sorteer op

DARF biologisch KVV

DARF Kvv biologische voeding voor honden en katten

Slagerij De Groene Weg Amersfoort is de producent van DARF.  Elk jaar vindt de certificering plaats door Skal Bio Controle, zodat deze fabrikant biologisch mag produceren. 

De rauwe vleesmixen bevatten gemalen bot, vers vlees en organen van gemiddeld 4 diersoorten per mix. DARF verwerkt geen schildklierhormoon in de producten en dit laten ze regelmatig testen. Elke batch wordt ook getest op de samenstelling en op bacteriën. Uiteraard bevatten de producten geen toegevoegde granen, conserveermiddelen en ongewenste antibiotica. Ook zijn er geen premix, oliën en plantaardige koolhydraten toegevoegd. 

Deze natuurlijke vleesmixen zijn volgens de maker ‘compleet’ volgens het BARF principe. Wij raden echter aan om na een goede omschakeling regelmatig af te wisselen met DARF Kvv versies die weer andere diersoorten bevatten, waaronder ook vette vis voor extra vitamine D en Omega 3 vetzuren.

Optioneel mag u gemiddeld 5%-20% van de totaalvoeding aanvullen met bijvoorbeeld een groentemix, eieren, verse kruiden, fruit (m.n. blauwe bessen, framboos, braam), knotswier, kelp, chlorella, spirulina, kefir e.d. 

Wilt u een persoonlijk advies om beter af te stemmen op de behoefte van uw individuele dier? Neemt u dan gerust contact met ons op.

DARF is diepvriesvoeding en kan alleen afgehaald worden.

© 2013 - 2020 Botanisch in Balans | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel