Bachbloesem remedies

Bestel uw Bachbloesem remedies op maat

Bachbloesemtherapie is een natuurlijke geneeswijze en de bloesems werken op energetisch niveau. De bloesem remedies zijn afgestemd op de constitutie, het karakter en het klachtenbeeld van de emotionele instabiliteit in relatie tot lichamelijke gesteldheid.  Bachbloesems kunnen net dat extra steuntje in de rug geven. Het gebruik van Bachbloesems heeft geen enkel negatief effect op reguliere medicijnen en andere therapieën.

Een aantal voorbeelden waarbij de bloesemremedies iets kunnen betekenen voor mensen en dieren: oververmoeidheid, teveel spanning, overbezorgdheid, angst, onzekerheid, depressieve gevoelens, gebrek aan zelfvertrouwen, eenzaamheid, slapeloosheid, nachtmerries, hyperactiviteit, jaloezie, examenvrees rouwverwerking, echtscheiding, verhuizing,  trailerangst, wedstrijdstress, uitvallen, verlatingsangst, angst voor vuurwerk en tal van andere onevenwichtigheden.

Hier kunt u Bachbloesem remedies op maat bestellen voor uw hond, katpaard. uw kind of uzelfDe biologische bloesems maken we voor u op maat op basis van het invullen van een vragenlijst via email.

Sorteer op
Sorteer op
© 2013 - 2021 Botanisch in Balans | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel