Verkooppunt Vianen

Verkoop natuurlijke diervoeding Vianen en omstreken

Botanisch in Balans is het verkooppunt van natuurlijke voeding voor honden, katten en fretten in Vianen en omstreken. Je bent wat je eet en een versvleesvoeding vinden wij het uitgangspunt voor een goede gezondheid. Veel dieren floreren al jarenlang goed op onze merken KVV en op de geadviseerde BARF voeding. Er zijn ook mensen die koken voor hun viervoeter en daar lenen onze BARF producten zich uitstekend voor. 

Dogmeat en DARF verkooppunt Vianen en omstrekenWe hebben vaak te maken met baasjes van zieke dieren en zoeken naar ondersteunende oplossingen voor het beste resultaat. Onze voedingstherapeut en natuurgeneeskundig therapeut helpt u daar graag bij.

Lees deze pagina even door wanneer u vlees, brok, natvoer en snacks wilt bestellen. De natuurlijke diervoeding kan op afspraak worden afgehaald en we hebben een regionale bezorgdienst.

We verkopen de volgende merken

DARF Eko, Alroda, Meat4Dogs, VOL Eko, PETT, Fish4Pets, Bandit Diervoeding BIO, Medipetfood, Dogmeat KVV, Cat's Nature, Kiezebrink, BARF producten en snacks. 

© 2013 - 2021 Botanisch in Balans | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel