Verkooppunt Vianen

Verkooppunt Vianen van natuurlijke diervoeding

Botanisch in Balans is het verkooppunt van natuurlijke diervoeding voor honden en katten in Vianen en omstreken. Je bent wat je eet en een versvleesvoeding vinden wij het uitgangspunt voor een goede gezondheid. Veel honden en katten floreren al jarenlang goed op onze merken en op de geadviseerde BARF voeding. Er zijn mensen die koken voor hun dier en daar lenen onze BARF producten zich uitstekend voor. We hebben veel te maken met baasjes van zieke dieren en zoeken naar ondersteunende oplossingen met vaak een blijvend goed resultaat. Onze voedingstherapeut helpt u daar graag bij. De vers vlees voeding kan op afspraak worden afgehaald.

De onderstaande merken kunt u bij ons bestellen en afhalen 

DARF Eko, Alroda, Meat4Dogs, Carnivoer, PETT, Fish4Pets, Bandit Diervoeding BIO, Medipetfood, Dogmeat KVV, Cat's Nature, Kiezebrink, BARF producten en snacks. Daarnaast hebben we een verantwoord assortiment biologische brok, gestoomd blikvoer en houdbare worst van VOL voeding.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

De producenten achter onze merken diervoeding voldoen aan de strenge wet- en regelgeving van de NVWA en werken volgens de HACCP normen. Er vinden eindcontroles plaats op de producten en strenge eisen met betrekking tot hygiëne worden gehanteerd.

Het vervoer van de diepvriesproducten naar ons geschiedt per geconditioneerde koelwagens. De voeding slaan we direct na levering op in professionele diepvriezers met een gemiddelde temperatuur van -21°C.

Bestellen voer voor hond, kat en fret

Bestellingen diepvriesvoeding, brokvoeding en overige voeding kunnen via de webshop, per e-mail of telefonisch worden doorgegeven. Als u daarbij ook andere producten wilt bestellen, dan is dat mogelijk. De gehele bestelling kan dan alleen worden afgehaald in Vianen.

Over het algemeen bestellen wij twee-wekelijks bij onze leveranciers en hanteren bewust kleine voorraden. Op die manier kunnen wij garanderen dat de producten zo recent mogelijk zijn geproduceerd. 

Minimale afname

De minimale afname per bestelling is 10 kilo per leverancier.

  • Producten van DARF (DARF, Alroda, Meat4Dogs, Fish4Pets, VOL)
    Voor donderdag besteld, is maandag bij ons geleverd vanuit de leverancier.

  • Producten van DOGMEAT (Bandit, Medipetfood, Cat's Nature, Dogmeat KVV en BARF, snacks)
    Voor zondag besteld, is woensdag bij ons geleverd vanuit de leverancier. 

Betaling

Als uw bestelling bij ons binnen is, dan ontvangt u van ons een bevestiging.
U heeft de volgende betalingskeuzes:

  • iDeal
  • Vooraf overmaken
  • Binnen 14 dagen overmaken na ontvangst factuur (alleen voor vaste klanten)

Korting

Vanaf een bestelbedrag van € 65,00 met producten van 1 leverancier ontvangt u 10% korting.

Afhalen

Diepvriesproducten, brokvoer, gestoomde worden en blikvoer worden niet via de post verzonden en wij bezorgen niet. Afhaalmomenten zijn in overleg op dinsdagavond, donderdagavond of zaterdagmorgen. Wij raden aan om een koeltas/koelbox met koelelementen te gebruiken voor het vervoer.

© 2013 - 2020 Botanisch in Balans | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel