Vorige Artikel 2 van 8 Volgende

Dogs Perfect Kalkoen KVV

€ 44,00 (inclusief btw)
Niet op voorraad, snel leverbaar!

Levertijd max 5 werkdagen.

Dogsperfect kalkoen compleet - KVV voor de hond

Inhoud:

doos met 10 worsten van 1 kilo


Samenstelling

65% kalkoenvlees
15% organen hart, lever, maag
15% bot 
3% premix
2% kruiden
Toevoegingen:
 Vit.A 6250 I.E., Vit.D3 550 I.E., Vit.E 18 I.E., 0,07 mg koper, 0,6 mg jodium, 11 mg mangaan, 17 mg ijzer, 16 mg zink, 0,05 mg selenium, 1% Groenlipmossel, 1% Aloë Vera.


Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 15%
Ruw vet 9%
Ruw as  3%
Ruw celstof 1%
Calcium 0,48%
Fosfor 0,44%


Richtlijn dagdosering

20-30 gram Dogs Perfect per kg lichaamsgewicht per dag voor de volwassen hond.

Voor pups en drachtige of zogende dieren 30-50 gram Dogs Perfect per kg lichaamsgewicht per dag.

Dit is een compleet diervoeder. Het is verstandig om bij een gezond dier meerdere diersoorten per week te voeren, zodat je hond een breder scala aan verschillende bouwstoffen en aminozuren kan opnemen. Deze complete kalkoen-versie is tevens geschikt als eliminatiedieet.


Gebruik

Dogs Perfect® diepvriesvoeding is rauwe voeding en dient bewaard te worden in de diepvries op een minimale temperatuur van -18 graden Celsius, gescheiden van andere levensmiddelen. Gemiddeld 24 uur voor gebruik ontdooien in een afgesloten vleesbak in de koelkast. Niet in de magnetron ontdooien. Een half uur tot een uur op kamertemperatuur laten komen. Doe het vlees met het vleesvocht in de voerbak en prak het even los voordat je het aan de hond geeft. Zorg dat je hond altijd beschikking heeft over vers drinkwater. Na gebruik gepaste hygiënemaatregelen in acht nemen. KVV is ontdooid gemiddeld 2 tot 3 dagen houdbaar, indien afgesloten in een vleesdoos in de koelkast. 


Diepvriesvoeding verzenden we niet via de post en kan alleen afgehaald worden op onze locatie in Vledder. 
Zie de bestelvoorwaarden.

© 2013 - 2022 Botanisch in Balans holistische praktijk en natuurproducten voor mens en dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel