Vorige Artikel 2 van 2 Volgende

DARF voor de pup KVV

€ 23,95 (inclusief btw)
Niet op voorraad, snel leverbaar!

Levertijd max 5 werkdagen.

DARF Puppy is speciale KVV voor pups

Op basis van vers vlees, organen en gemalen bot. DARF Puppy is vrij van premix, granen, conserveermiddelen en ongewenste antibiotica. Deze versie is volgens de producent compleet op basis van analyse.

We raden aan om tijdens de opgroei van jonge honden regelmatig af te wisselen met een andere gebalanceerde versie en na een goede omschakeling een aantal natuurlijke supplementen toe te voegen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze voedingsdeskundige.


Samenstelling

50% Kip: bot, vlees, hart
25% Rund: vlees, hart, lever
10% Lam: vlees, bot, lever
10% Geit: vlees, hart

   5% Noordzeevis

Analyse

Vocht: 62,3%
Ruw eiwit: 17,7%
Ruw vet: 14.8%
Vezels: 2.0%
Ruw as: 1,7%
Calcium: 0.48%
Fosfor: 0.39%

Energie: 199.5 kcal / 100 gr.


Inhoud 

Doos ca 4,65 kg met 19 worsten van gemiddeld 245 gram.


Aanbevolen hoeveelheid per dag

0 tot 6 maanden: 40 tot45 gram vlees per 1 kg van de pup (bijvoorbeeld: de pup is 10 kg, dan geef je ongeveer tussen de 400 en 450 gram vlees per dag, verdeeld over de maaltijden)
6 tot 8 maanden: 35 tot 40 gram vlees per 1 kg van de hond
8 tot 10 maanden: 30 tot 35 gram vlees per 1 kg van de hond
Vanaf 10 maanden: 20 tot 25 gram vlees per 1 kg hond, vanaf deze leeftijd kunt u gaan overschakelen naar volwassen voeding. 

Dit is een aanvullendvoer diervoeder voor puppies en jonge honden volgens BARF methode Voer uitsluitend voor gezelschapsdieren (Cat 3.). Gescheiden houden van levensmiddelen. Handen-, gereedschappen en oppervlakten reinigen na het hanteren van dit product


Gebruik

DARF is rauwe voeding en dient bewaard te worden in de diepvries op een minimale temperatuur van -18 graden Celsius, gescheiden van andere levensmiddelen. Gemiddeld 24 uur voor gebruik ontdooien in een afgesloten vleesbak in de koelkast. Niet in de magnetron ontdooien. Een half uur tot een uur op kamertemperatuur laten komen. Doe het vlees met het vleesvocht in de voerbak en prak het even los voordat je het aan de hond geeft. Na gebruik gepaste hygiënemaatregelen in acht nemen.


Diepvriesvoeding verzenden we niet via de post en kan alleen afgehaald worden op onze locatie in Vledder. Houd u daar rekening mee tijdens uw bestelling. 

© 2013 - 2022 Botanisch in Balans holistische praktijk en natuurproducten voor mens en dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel