Vorige Artikel 12 van 25 Volgende

Sanofor Veendrenkstof 1000 gram hond kat

€ 22,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Sanofor Veendrenkstof - uniek voedingssupplement voor hond en kat

Sanofor Veendrenkstof is werkzaam vanuit de maag en darmen van uw hond of kat en is bovendien een 100% plantaardig natuurproduct. Inmiddels wordt Sanofor Veendrenkstof al ruim 30 jaar met goed resultaat toegepast! 

Sanofor Veendrenkstof is goed voor de huid en vacht, een goede spijsvertering, een verbeterde ontgiftende werking en afvoer van afvalstoffen. Verder heeft Sanofor Veendrenkstof een positief effect op de eetlust en verhoogt het de weerstand, van de hond of kat. Al deze verschillende aspecten maken Sanofor Veendrenkstof een zeer waardevolle aanvulling op de voeding van uw hond of kat.

Zie de Sanofor brochure in welke situaties Veendrenkstof kan worden gegeven. Dit aanvullende diervoeder is ook geschikt voor runderen, paarden, pony's, varkens, geiten, schapen, fretten, vogels, pluimvee, konijnen enz.

Inhoud: 1000 gram


Sanofor Veendrenkstof is voordelig in het gebruik, heeft nauwelijks enige smaak of geur en kan het hele jaar door gegeven worden. Het is geschikt voor honden die zowel op brokken als op een BARF-dieet staan.  U kan Sanofor Veendrenkstof ook veilig voeren aan drachtige teven/ poezen en pups of kittens.


Dosering

Toediening: mengen met het voer of rechtstreeks in de bek.
Indien noodzakelijk kan deze dosering zonder problemen verdubbeld worden.

Gebruik, dagelijks:

Kleine honden en katten1theelepel
Middelgrote honden2theelepels
Grote honden1eetlepel
Kleine vogels1mespunt
Grote vogels1/4 - 1/2theelepel
Knaagdieren en konijnen1/2theelepel

De werking van Sanofor Veendrenkstof

Sanofor Veendrenkstof dankt zijn werking aan de bijzondere samenstelling van mineralen en organische substanties. Sanofor Veendrenkstof is rijk aan goed opneembare minerale bestanddelen, zoals plantaardig ijzer. Dit is rijkelijk aanwezig en in de best opneembare vorm (plantaardig). Bovendien bevat Sanofor Veendrenkstof ook in zeer kleine hoeveelheden plantaardig mangaan, koper, zink, zwavel en andere sporenelementen. 


Organische substanties 

Sanofor Veendrenkstof bevat organische substanties (o.a. kiezelzuur, huminezuren) en is een 100% natuurlijk product. Deze organische substanties ondersteunen en stimuleren het immuunsysteem en de darmflora van honden en katten. 


Huminezuren

Huminezuren werken als sterk absorberend en binden gifstoffen, die vervolgens met de ontlasting worden uitgescheiden. Bovendien ondersteunt huminezuur de werking van de lever en bevordert het de benutting van het voedsel. De slijmvliezen van uw hond of kat komen dankzij de huminezuren in Sanofor Veendrenkstof in optimale conditie. 


Kiezelzuur

Kiezelzuur heeft als eigenschap dat het bindweefsel-versterkend werkt en daarnaast het immuunsysteem van de hond en kat stimuleert. 


Wat is Sanofor Veendrenkstof?

Sanofor Veendrenkstof is een 100% natuurlijk bodemproduct dat bestaat uit verteringsresten van honderden verschillende bloemen, kruiden, grassen en vruchten. In een tijdsbestek van vele jaren zijn deze bloemen, kruiden, grassen en vruchten in stilstaand water gevallen en naar de bodem gezonken, waarna een langdurig chemisch-biologisch proces de plantenresten omzette in zwart, lobbig subfossiel veen. De planten zijn bepalend voor de samenstelling en eigenschappen van dit veen net als de plaats waar de Veendrenkstof gewonnen wordt. De plaats van winning speelt een belangrijke rol met betrekking tot de mate van geschiktheid voor bijvoeding van dieren met Sanofor Veendrenkstof. In Oostenrijk komt dit subfossiel veen-type voor. Het karakteristieke van dit type veen is dat het plotseling begraven is geraakt onder afzettingen van leem, zand en gesteente. Dit subfossiele veen ligt nu vele meters onder het aardoppervlak. Zoals is af te leiden uit de voorkomende plantensoorten, is dit veen ca. 7000 jaar geleden ontstaan. Dankzij de voortdurende afsluiting van de buitenwereld is dit veen zeer goed omgezet en gerijpt. Bovendien is het veen zeer zuiver en praktisch kiemvrij. Er worden geen chemicaliën of andere zaken toegevoegd, Sanofor Veendrenkstof is een 100% zuiver natuurproduct. Sanofor Veendrenkstof wordt niet in kwetsbaar natuurgebied gewonnen. Sanofor Veendrenkstof is een natuurproduct, hierdoor kunnen er schommelingen ontstaan in de geur van het product.


Analyse van Sanofor Veendrenkstof

Om de kwaliteit te waarborgen staat Sanofor Veendrenkstof onder controle van het onderzoeksinstituut voor veeteelt-produkten te Grangeneuve (Fr). Onderstaande analyse is tot stand gekomen door het laboratorium voor microscopisch en chemisch-technisch levensmiddelenonderzoek te Wenen.

Kiezelzuur6,52%Moeilijk in water oplosbaar proteïne 4,32%
IJzer1,14%Niet als sulfaat beschikbaar zwavel0,41%
Aluminium0,12%Koolzuur2,52 %
Calcium5,09% Bitumen (was, hars, olie)18,09%
Magnesium0,37%Wateroplosbare organische stoffen8,19%
Natrium0,41%Hemi-cellulosen1,63%
Fosfaat0,20%Cellulosen2,85%
Sulfaat5,05%Huminezuren13,08%
Etherextract1,26%Humusmateriaal3,99%
Niet-water-oplosbaar Stikstof0,77%Humine en Lignine13,61%
Overig Stikstof0,98%Makkelijk in water oplosbaar proteïne1,30%
 

Interactie en contra-indicatie

Voor informatie over interactie tussen geneesmiddelen en nutriënten of fytotherapie kijk op naturafoundation .nl. Interacties geneesmiddelen en nutriënten/kruiden.
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.


Bewaren

Droog en donker op kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op de pot.


Levertijd

Snelle levering binnen 2-3 werkdagen.


Verzendkosten

Gratis verzending vanaf € 45,00 binnen NL en BE € 69,00.
Bij besteding tot € 45,00 standaard verzendkosten NL € 4,75 en tot € 69,00 BE € 7,95.


Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Bij vragen over onze producten of de toepassing, kunt u altijd contact opnemen.

© 2013 - 2022 Botanisch in Balans holistische praktijk en natuurproducten voor mens en dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel