Vorige Artikel 1 van 2 Volgende

Voer voor Carnivoren praktisch voedingsboek

€ 14,95 (inclusief 9% btw)

Voer voor Carnivoren - zelf gezond eten maken voor hond en kat

Holistisch dierenarts Tannetje Koning legt in dit heldere boekje in makkelijke jip-en-janneke taal uit hoe je veilig en verantwoord de verse maaltijden van je hond of kat zelf kunt maken. Ze besteed ook aandacht aan hygiëne en voeding tijdens ziekte van je dier. Ook legt ze duidelijk uit wat de filosofie achter BARF en andere voedingsstromingen is en welke voordelen er mee behaald kunnen worden. Wat de nadelen van brokken zijn en in het algemeen van bewerkte voeding. Praktische zaken zoals hoe je met de argumenten van een reguliere dierenarts om kunt gaan, komen ook aan de orde.

In dit boekje geen diepgang over de waarde van voedingsstoffen. Tannetje vertelt over de richtlijnen en percentages van het BARF die kunnen worden aangehouden, waarmee je jouw dier verantwoord kunt voeren. Het zogenoemde 'ratio rekenen', no-nonsense en simpel, waarop vele honden en katten het al jarenlang en generaties lang prima doen.

ISBN nummer: 9789059113541
Eerste druk 31-08-2006

Tip!

Een leuk kadootje voor Sinterklaas of voor onder de kerstboom. Met Pasen, voor een verjaardag of zomaar voor de aardigheid.
Succes verzekerd!

© 2013 - 2021 Botanisch in Balans | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel